Sista veckan!


Sista veckan innan anmälningsstopp har nu börjat. Den 5 februari är sista chansen att anmäla sig till Prolog | 2010. Passa på att genast skicka in din anmälan så att du kan vara säker på att få en plats!

Anmäl dig här!

De sista programpunkterna är på väg upp på hemsidan och vi arrangörer jobbar nu för fullt med att snickra ihop ett toppenbra schema. Vi är grymt nöjda med årets program som verkligen svämmar över av spännande, högkvalitativa programpunkter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s