Klarhet i förvirringen & nya programpunkter

Prolog 2011

Bland prologarrangörerna råder det viss förvirring, två års rutiner ställs på kant eftersom konventet ligger en månad senare i år. Om du känner dig lite virrig, precis som vi gör, kan vi ge er några fasta hållpunkter här.

Sista anmälningdag: 13 februari (mindre än en månad kvar)
Sista dag för anmälan av programpunkter: 27 februari
…och så startar Prolog redan på morgonen på fredagen, en halvdag längre i år!

Men redan nu går det bra att anmäla din programpunkt, och några har redan kommit in. Programpunkter anmäler ni när ni registrerat er och loggat in på Mitt Prolog. Här är några exempel på klara programpunkter:

Hur man inte arrangerar lajv – föreläsning
Sebastian Utbult & Olle Nyman
Går du i arrangemangstankar? Vi går igenom misstag, klantigheter och felbedömningar vi gjort genom åren, så att du slipper upprepa dem. Fokus ligger på det praktiska, men vi kommer också beröra ekonomi, PR, dramaturgi och annat.

Levande rekvisita – workshop
Andreas Sjöberg från Berättelsefrämjandet
Fantastiska maskiner, virvlande magi eller trovärdig science-fiction. Fysisk, levande och responsiv rekvisita ger en fantastisk chans till arrangörer och deltagare att sudda ut gränsen mellan verklighet och fantasi.

Hemligheten post mortem – föreläsning
Karl Ytterberg och Carolina Dahlberg
En föreläsning om det lite annorlunda fantasylajvet Hemligheten. Ett lajv med endast castade deltagare, skrivna roller och förutbestämda händelser. Där meta-spel tillhörde vardagen och mörka hemligheter ruvade utanför fackelringens skyddande sken.

Anmäl dig idag!

Anmäl en programpunkt!

På lördag klockan 18 håller Martin en förträff på Bäckedals folkhögskola i Sveg. Missa inte den om ni är i krokarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s