Sista anmälningsdag närmar sig!

Prolog - Sista anmälningsdag

En lördag i januari så valfärdade ett dussin peppiga deltagare från mellersta Norrlands fyra hörn till Sveg och Bäckedals folkhögskola för att träffas och snacka förslag inför årets Prolog i den sista deltagarträffen. Nu är det mindre än två veckor kvar till sista anmälningsdagen!

På förträffen i Sveg diskuterades hantverksworkshops i mängder. Många storslagna idéer på hur torgytan kan förgyllas blandades också med förslag på hur det kan bli lättare för småbarnsföräldrar att delta på Prolog. Se film från förträffen!

Vi kan från arrangörernas sida meddela att det fortsätter att strömma in programpunkter. Förutom det som är nytt och spännande så gick vi ut med en fråga till er deltagare om saker ni gillat och ville se igen. Bland tidigare års favoriter märktes sång med Maria Röjås från Malungs folkhögskola, pyroteknik, kontaktimprovisation och handsömnad. Dessa har vi nu säkrat även till Prolog | 2011. Hoppas det är till belåtenhet!

Så missa inte att anmäla er nu. Vi ses i april!

Sista anmälningdag: 13 februari (mindre än två veckor kvar)
Sista dag för anmälan av programpunkter: 27 februari

Anmäl dig idag!

Anmäl en programpunkt!

Publicerat av

Petter Karlsson

Embracing open internet, feminism, dance, play, larp and all kinds of participatory culture. Play Designer at Toca Boca.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s