Hög tid för att anmäla programpunkter!

Prolog - Att arrangera på Prolog

Kära deltagare, i år blir vi många, riktigt många. Det känns otroligt kul att vi i år verkar bli fler än förra året och nu ser vi fram emot att göra det sista arbetet tillsammans med er, nämligen att spika programmet för Prolog | 2011!

Om du ska delta på Prolog är du varmt välkommen att anmäla en programpunkt. Är du bra på någon form av hantverk? Expert på folkdans? Grym på drama och grupp-övningar? Sitter du kanske inne på en åsikt om hur vi ska utveckla steampunk-lajvandet? Då tycker vi att du ska tillfället i akt att anmäla en programpunkt till Prolog.

Innan du anmäler vill vi att du läser igenom sidan Arrangera på Prolog. Där går vi igenom några viktiga saker om hur du bör tänka när du sätter ihop din programpunkt. För att anmäla programpunkter klickar du på länken här nedanför och loggar in med uppgifterna du fick i ditt mejlet du fick när du anmälde dig.

Sista dag för anmälan av programpunkter: Söndagen den 27:e februari
Anmäl en programpunkt!

Vi arrangörer är nyss hemkomna från den nordiska lajvkonferensen Knutpunkt och fyllda av inspiration så nu är vi ruskigt taggade att göra ett fantastiskt lajvkonvent tillsammans med er!

Publicerat av

Petter Karlsson

Embracing open internet, feminism, dance, play, larp and all kinds of participatory culture. Play Designer at Toca Boca.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s