Vad vill du göra på nästa Prolog?

Vad vill du göra på nästa Prolog?

Nu drar vi igång jakten på världens bästa program, och det är där du kommer in i bilden. Vad vore de intressantaste, roligaste, coolaste och mest peppande programpunkterna för just dig?

Ta några minuter och lägg in vad just du vill ha i vår förslagslåda så gör vi vårt bästa för att jaga fram arrangörer till dessa.
Lägg dina förslag i förslagslådan

Sitter du istället och tänker att du nog borde hålla i en programpunkt nästa Prolog? Då tänker du helt rätt – alla har något att bidra med.  Behöver du inspiration så finns här en lista på önskemål från förträffar, arrangörer och andra fantastiska personer.
Kika på listan

Har du ett förslag för hur vi skulle kunna utveckla formen på Prolog?
Skicka in det i boxen

Tack för att alla smarta idéer!

3 reaktioner till “Vad vill du göra på nästa Prolog?”

 1. Jag har två idéer på programpunkter som jag är intresserad av att hålla i:
  -Fysisk rollworkshop (fysisk/hållning)
  -Parspel: hur spelar man på lajv att man är i ett par med någon som man kanske knappt ens känner off? Kan med fördel kombineras med en workshop i ars amandi, som jag själv har noll koll på!

  Den fysiska rollworkshopen har jag ett färdigt koncept för, parspelandet är mest en idé som borde fungera bra, men som jag behöver utveckla.

  Av de förslag som står på den långa listan över förslag på programpunkter hoppas jag att ni kan hitta arrangörer till så många som möjligt av roll/karaktär, impro och generellt teaterliknande programpunkterna som möjligt.

  Jag skulle också väldigt gärna gå på ett utvecklingsforum om soldatlajvande eftersom jag inte alls förstår grejen med att lajva soldat.

  Det finns väldigt många roliga och intressanta förslag på listan och jag hoppas att så många som möjligt av dem blir av!

 2. (jag fick ”phishing-varning” när jag gick till den där sidan… men jag intygade till google att den var seriös…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s