Anmälan till Prolog 2012 är öppen!

Prolog 2012

Med pompa och står öppnar vi nu anmälan för Prolog | 2012 och välkommnar dig till ett nytt konvent som vi tillsammans fyller med lajv, workshops, utvecklingsforum, filmvisningar, presentationer av årets kommande lajv och massor av annat.

Det är onödigt att vänta, anmäl dig nu! När du är anmäld kan du logga in på Mitt Prolog och anmäla egna programpunketer. När Prolog närmar sig är det det via den sidan som du föranmäller dig till konventets arrangemang.

Anmälan kommer att stängas den 3:e januari men vänta inte med din anmälan till sista minuten. Prolog har ett begränsat antal platser, blir det fullt stänger vi anmälan i förtid och Prolog har en förmåga att bli fullt.

Prolog är ett svenskt lajvkonvent med fokus på att främja och utveckla lajvandet i Sverige. Var en del av den utvecklingen, kom och bidra med dina ideer och åsikter och erfarenheter!

Till anmälan!

Här hittar du facebook eventet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s