Ett fullt Prolog!

Barn på lajv

Här kommer info om föranmälan och lite påminnelser om datum till er som ska arrangera. Samt förstås allmän pepp om ett välfyllt konvent. Nu ser vi fram emot den andra helgen i mars!

Ett välfyllt konvent
Innan sista anmälningsdatum så blev anmälan till Prolog fullt. Vi är förstås otroligt glada över det, samtidigt som det är trist att behöva tacka nej till ett ganska stort gäng. Vi har också fått in väldigt många på reservlistan varav några ytterligare kommer att kunna ges plats.

Föranmälan
Den 17/2 klockan 12:00 öppnar föranmälan till programpunkter i Mitt Prolog. Du kommer att få ett mejl när föranmälan öppnar. Likt förra året så kommer endast 75% av platserna till en programpunkt kunna gå att föranmäla sig till på nätet. Du fick inloggningen till Mitt Prolog i bekräftelsemejlet vid anmälan. Har du inte fått dom? Hör av dig till oss på prolog@lajvkonvent.se

Ska du arrangera?
– Har du anmält din programpunkt i Mitt Prolog?
– Har du meddelat vad din programpunkt har för materialbehov?

Under nästa helg så sätter vi programmet till Prolog och vi kommer därefter skicka ut era schematider den 3/2. Ni har sedan fram till den 8/2 på er att svara på oss på schemat.

Ni kan alla fram till och med nu på torsdag den 31/1  anmäla och ändra era programpunkter. Denna post pryds exempelvis av bilden från utvecklingsforumet ”Barn på lajv”. Än har vi plats för fler!
Nu kör vi!

Uppdaterat: Föranmälan öppnar den söndagen 17/2 klockan 12:00

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s