PrologTV - Följ sändningar från Prolog

Open space, sovinfo och full Kalabalik

3 dagar kvar till konventet och mycket är kvar att göra! Nu har några av våra hjältar (funktionärerna) dykt upp på Lajvverkstaden och hjälper oss att inte tappa farten eller fattningen. I det tredje avsnittet av årets PrologTV så går vi också igenom vad som gäller med sovsalarna samt presenterar den nya gemensamma programpunkten Open space.

Deltagarutskick

All viktig info du behöver inför Prolog ska du ha fått mejlad till dig. Deltagarutskicket hittar du också här.

Full Kalabalik

En härlig nyhet är att vi nu bokat in en konsert med medeltidens omodernas band (450 år efter sin tid). Kalabalik kommer till Prolog så om du vill dansa gör du bäst i att befinna dig i Box 1 kl. 23:00 på lördagskvällen.

En ny sorts programpunkt

Open Space – ”Nu gör vi det här bättre”
Med arbetsformen Open Space skapar deltagarna tillsammans samtal om det som känns angeläget och aktuellt för lajv i Sverige. Open Space bygger på stor delaktighet och aktivt deltagande och ger möjlighet att diskutera många olika frågor. Mot slutet av Prolog kommer vi ha samlat mängder med idéer och tankar som genom Open space-passet ytterligare kommer formuleras för att utveckla och förbättre lajv i Sverige. Det här är ett nytt grepp som vi inte använt tidigare på Prolog men vi tror att vi på detta sätt kan samla upp många av de goda idéer som skapats både på och utanför programpunkterna under helgen. Temat är ”Nu gör vi det här bättre” och kommer handla om hur vi tillsammans utvecklar lajvhobbyn.
Söndag 16:00 – 17:45 Box 1

Med bil till Prolog

Kommer du till Prolog med bil? Då finns det två filmer som visar hur ska svänga av på E18 och parkera. All info och vägbeskrivning hittar ni här.

 

PrologTV - Följ livesändningar inför och från Prolog

Missa inte PrologTV – varje dag inför Prolog klockan 17:30

Publicerat av

Petter Karlsson

Embracing open internet, feminism, dance, play, larp and all kinds of participatory culture. Play Designer at Toca Boca.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s