Håll i en förträff

Nu börjar vi bygga upp pepp i land och rike runt och där tänkte vi ta hjälp av er. I år tänker vi lämna det öppet för engagerade deltagare att hålla i egna förträffar inför Prolog 2014. Vi stödjer med fika- och postitersättning samt marknadsföring.

Förträffens huvudsakliga syfte är att sprida pepp och kunskap om Prolog runt om i Sverige. Kanske vill du börja brainstorma programpunkter redan nu med alla fantastiska lajvare i din närhet eller peppa den där gruppen som aldrig åkt på Prolog men verkligen borde? Det finns mängder med bra anledningar att hålla i en förträff.  För att ytterligare förenkla detta så har vi satt ihop en liten manual.

Vi hoppas att du hör av dig till oss!

Så här mysigt och trevligt kan det tillexempel vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s