Prolog 2014 är fullt!

Steampunk-norrmän

Prolog 2014 är nu fullt och reservlistan är därför igång. Vi har också uppdaterat vår avanmälningspolicy och är nu grymt peppade för det kommande konventet!

Det här året tog ni deltagare oss med storm. Mindre än en timme efter att anmälan öppnades så hade 100 st anmält sig. Fem dagar senaste var konventet fullt.

Vi öppnade därefter reservlistan, där idag över 50 personer står i kö. Den kommer vi fortsätta att ha öppen men det innebär att det inte längre är så stor chans att du får plats om du anmäler dig idag.

Vi har fått frågan om att förtydliga vår policy för avanmälan och det har vi nu gjort. Fram till och med den 28:e januari kan du avanmäla dig från konventet och få dina pengar tillbaka.

Om du avanmäler dig efter den 28:e januari så får du inga pengar tillbaka. Däremot kommer nästa person på reservlistan att få din betalda plats utan kostnad.

Vissa av er har varit på Prolog tidigare, för andra är det första gången. Är detta ditt första Prolog så rekommenderar vi att du läser  vår sida Första gången på Prolog.

Nu är vi grymt spända på att få in alla era programpunkter som ni anmäler i Mitt Prolog, där ni loggar in med uppgifterna ni fått i er mejl. Läs också guiden till hur man arrangerar.

Nu kör vi!

Foto: Johannes Axner CC-BY-NC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s