Lajvpresentationer & sista anmälningsdag för program!

Normkritik i praktiken. Utvecklingsforum om att identifiera och konstruera normer i lajv. - Prolog 2013

Nu är det snart bara en månad kvar till Prolog 2014 och idag påminner vi om programpunktsanmälningar och lajvpresentationer!

Den 28:e januari är det sista anmälningsdag för programpunkter. Programmet innehåller alltifrån workshops ljudteknik eller maskspel till stridsledningssimulering. Men det finns gott om plats för fler! Just nu är det t ex ganska få utvecklingsforum anmälda och så det peppar vi gärna på att se fler av!

För att arrangera behöver du logga in på Mitt Prolog och fylla i en separat programpunktsanmälan. Alla ska nu ha fått inloggningsuppgifter men hör av dig till oss om du saknar det.

Likt tidigare år så kommer arrangörer självklart kunna hålla presentationer av lajv. Vi vill påminna alla som funderat på detta att skicka in er presentation eller bekräfta det om ni tidigare sagt att ni var intresserade att göra det.

Skicka oss isåfall ett mejl till prolog@lajvkonvent.se och skriv ”Lajvpresentation på Prolog 2014 av (namnet på lajvet)” i ämnesraden. Skriv också i mejlet vem som kommer vara ansvarig för presentationen.

Ni kommer ha mellan 3-5 minuter på er att presentera beroende på hur många som anmäler intresse.

Vi behöver ha fått in er anmälan av lajvpresentation senast 28 januari och senast den 16 februari kommer vi att vilja ha de bilder, slides eller filmer ni vill visa i samband med presentationen samt övriga uppgifter som datum, en kortare beskrivning av arrangemanget och hemsideadress.

Glöm nu inte att anmäla din programpunkt senast 28/1!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s