Schemakollen & föranmälan

korra

Nu skickas schemat ut till er som arrangerar programpunkter! Vi har jobbat hårt i tre dagar med att baka ihop det fantastiska programmet ni skapat och nu är första utkastet klart! Föranmälan för Prolog kommer att öppna söndagen den 9/2 14:00.

Schemakollen

Vi skickar därför nu schemat till er anmält en programpunkt eller bidrar till en på något sätt. Ibland har e-postutskicken bråkat med oss så kolla skräposten & om ni har G-mail kan det hamna i ”Kampanjer/Promotions”-fliken. Om ni inte inte fått schemat vid lördag lunch den 1/2, mejla till prolog@lajvkonvent.se så skickar vi det till er.

Föranmälan

Föranmälan till programpunkter öppnar 14:00 på söndagen den 9:e februari. De som föranmält sig har förtur till programpunkten. När programpunkten blivit full till 75% dvs att tre fjärdedelar av platserna är tagna så stängs föranmälan för den punkten. Föranmälan på nätet stänger den 23/2 klockan 22:00. Följande platser lämnas öppna för anmälan på konventet. Det kommer självklart att gå att anmäla sig på plats i Västerås till alla punkter där det finns platser kvar.

Därför är det bra om ni redan nu går in på Mitt Prolog och testar att ni kan logga in där. Om ni glömt ert lösenord men har problem att återställa det så hör ni självklart av er till oss på prolog@lajvkonvent.se.

Slutligen vill vi bara peppa och säga att det nu är mindre än en månad kvar till Prolog 2014!

Publicerat av

Petter Karlsson

Embracing open internet, feminism, dance, play, larp and all kinds of participatory culture. Play Designer at Toca Boca.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s