Nu öppnar vi anmälan!

Prolog 2014 - Anmälan är öppen

Äntligen har det hänt! Anmälan till Prolog 2015 har öppnat!

När du anmäler dig så betalar du även direkt via Payson, antingen med bankkort eller internetbank. Se därför till att ha eventuell bankdosa med dig när du gör din anmälan. Om tekniken skulle strula så kan du mejla till oss på prolog@lajvkonvent.se så hjälper vi dig.

Efter att du anmält dig och betalt får du ett e-post med inloggningsuppgifter till ”Mitt Prolog”. Det är där du anmäler de programpunkter du vill arrangera, det är där du ser hur programmet växer fram och det är där du i början av februari kan föranmäla dig till delar av programmet.

I år har vi valt att avsätta en del av våra platser till personer som är födda 1995 eller senare för att främja erfarenhetsutbyte. Vi kommer dock släppa dessa platser om de inte fylls till den eventuella reservlistan.

Anmäl dig här.

Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s