En vecka kvar för programanmälan!

Nu är det bara en vecka kvar till sista dagen för att skicka in era fantastiska programpunkter. Senast den 27 januari vill vi att ni har loggat in på Mitt Prolog, för att registrera era punkter. Vi har redan många programpunkter men både behöver och hoppas på ännu fler för att skapa ett riktigt bra program.

Vill du arrangera men vet inte hur? Läs mer här. 

Program anmäler du när du loggat in i Mitt Prolog. Här kan klicka för att komma direkt till programpunktsanmälan. Där hittar du också de redan anmälda programpunkterna för 2015.

Viktig info

Den 1:a februari kommer du som anmält en programpunkt få ett mejl med schemat för programmet. Det är viktigt att du håller koll på din mail då eftersom du har kort tid på dig att ge oss feedback på schemat.

 Pepp!

En nyhet för i år är att du som deltagare kan gå in och peppa på olika programpunkter. Utöver att detta gör att du får en bättra översikt på vilka programpunkter du är intresserad av ger det också oss en chans att lägga in dubletter av populära programpunkter, så peppa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s