Svensk premiär av lajvdokumentären Treasure Trapped!

Vi kan glatt presentera att Prolog kommer hålla Sverigepremiären av dokumentären Treasure Trapped! Filmen som också var ett lyckad kickstarterprojekt handlar om tre britter som ger sig ut på ett äventyr för att försöka förstå vad lajv är för något. Produktionen är gjord av Cosmic Joke som blev kända när deras trailer för Harry-Potter lajvet College of Wizardry spreds på nätet under slutet av 2014.
Treasure Trapped kommer att visas två gånger under konventet.

Swedish premiere of the larp documentary Treasure Trapped!

We can now proudly present that Prolog will host the Swedish premier of the documentary Treasure Trapped! The movie that also was a successful kickstarter-project is about three brits who embark on a journey to try to understand what larp is. The production is made by Cosmic Joke who became known when their trailer for the Harry-Potter inspired larp College of Wizardry was all over the web in the end of 2014. Treasure Trapped will be show twice during the convention.

What is Prolog?
Prolog (Prologue) is an annual larp convention that aims to connect Swedish larpers from all different styles and cultures. Through meeting new people, attending great workshops and of course by playing all kinds of larps, attendees will be exchanging experiences and cross-polinate.

Se the movie in the program or read more at Cosmic Jokes website.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s