Massor av program! Mer behövs!

Från Prolog 2015. Foto: Erik Phil
Från Prolog 2015. Foto: Erik Phil

Under julhelgen har det vräkt in programpunkter till konventet. Vad sägs om att lajva ABBA, bli bättre på att ta hand om dina funktionärer, gjuta i  metall eller fördjupa din rollgestaltning genom att skrika? Det programpunkter som hittills kommit in hittar du på Mitt Prolog. Gå in och götta dig över allt kul som kommer!

Det är ni deltagare som tillsammans skapar programmet, vi vet att det finns många som funderar på att anmäla en eller flera spännande programpunkter. Det är nu det är dags att göra det! Anmälan hittar du på Mitt Prolog och du behöver inte ha arrangerat något förut eller vara megadunderexpert på något särskilt för att kunna arrangera på konventet. Läs gärna om att arrangera på Prolog och tveka inte att mejla eller ringa oss arrangörer om du har några frågor!

Pepptjohej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s