Platser, program och pepp

Koikoi - Foto: Li Xin
Koikoi – Foto: Li Xin

Först och främst vill vi berätta och vi fortfarande har några platser kvar på konventet. Peppa gärna dina vänner som inte anmält sig än. 25 januari är sista anmälningsdag för deltagande och programpunkter.

Var med och skapa Prolog 2017
Varje år är vi glada att presentera ett fantastiskt program för konventet, ett program som du skapar. Som programpunktsarrangör är du väldigt viktig för att Prolog ska fungera. Utan programpunkter finns inte Prolog. Så nu vill vi be om er hjälp ännu en gång. Hjälp oss skapa Prolog 2017!

Programinspiration
Det rullar in massor av fantastiska, spännande programpunkter men fler behövs! Var med och skapa programmet under Prolog 2017 genom att arrangera en, två eller jättemånga programpunkter. Vill du arrangera men är osäker på vad så finns det en härlig inspirationslista. Om du känner dig ny och lite osäker som arrangör kan du arrangera tillsammans med en vän. Delad programpepp är dubbel programpepp! Här hittar du inspirationslistan.

Program anmäler du när du loggat in i Mitt Prolog. Här kan klicka för att komma direkt till programpunktsanmälan. Där hittar du också de redan anmälda programpunkterna för 2017.

Materialstöd
Lajvkonventet brukar stå för kostnader för material till programpunkter. Kostnaderna behöver dock specificeras i anmälan av programpunkten. Om du är osäker på om du skrivit upp vad du behöver ersättning för bör du kolla det igen innan den 25/1.

Du som arrangerar en eller flera programpunkter kommer få ett utkast på ett schema den 29/1. Du har fram till den 1/2 att höra av dig om det är något som inte fungera med schemat vi lagt.

Sov och mat – koll
I din anmälan angav du om du ville sova på konventet och vilka av konventets måltider du tänkt äta. Det är viktigt för oss att dessa uppgifter är aktuella så gå in och kolla att de stämmer senast den 25/1. Efter det datumet kommer det inte gå att ändra de uppgifterna.

Peppa era vänner!
Peppa vänner som ännu inte anmält sig och peppa anmälda vänner till att våga genomföra sina fantastiska programpunkter. Tillsammans gör vi Prolog 2017 fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s