Prologarrangörerna välkomnar Annica Strand in i gänget!

Annica Strand utanför Culturen
I år har vi värvat in Annica Strand till vår arrangörsgrupp och peppen är hög! 

För er som inte känner Annica så kan vi berätta att hon varit aktiv i lajvsverige sedan 1999 och lajvat och arrangerat i de flesta genrer. Hon är en av de som arrangerat Kampen i Ringen men är nog mer känd som en av arrangörerna bakom lajven Last Will och Understockholm – Den Flytande Marknaden. Hon är också en av skaparna till blackbox lajven Nästa Station Kymlinge och Do Us Part. Till vardags jobbar Annica som spelproducent i Stockholm.

Anledningen att vi är så pepp på att ha Annica med i vår arrangörsgrupp är att vi alltid varit imponerade av hur hon kombinerar lekfullhet med att vara grymt uppstyrd. I år kommer hon att arbeta med flera olika arrangörsområden och lära sig hur vi arbetat hittills men extra roligt för oss är att hon kommer in med nya ögon och fräsiga idéer.

Nu kanske ni undrar vad vi ska med en fjärde arrangör till, när vi redan är tre personer. För att ni inte ska behöva undra så mycket så kan vi berätta att vi tänker på och förbereder inför Prologs framtid. 2018 kommer att bli konventets 10-års jubileum (peppen!) och efter det så är vår plan att lämna över arrangerandet till en ny arrangörsgrupp med Annica i spetsen. Så hjälp oss gärna att peppa både Annica och Prologs 10-års jubileum; det kommer att bli fett!

Bästa hälsningar,
Miriam, Martin, Petter och Annica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s