Anmälan till Prolog 2018 är nu öppnad!

prolog18anmalanoppen

Välkommen till lajvkonventskalas! Anmälan är nu öppnad till Prolog 2018 – 10 års jubileum!

Har du redan skapat en användare för Prolog 2018 behöver du bara logga in på Mitt Prolog och betala. Observera att du inte kan använda en inloggning från tidigare konvent.

Har du ingen användare? Ingen fara! Slappna av och läs vidare.

Betalning
Till Prolog 2018 finns fyra olika prisnivåer. Dessa kan du läsa mer om här.

Betalning sker direkt via Payson, antingen med bankkort eller internetbank. Se därför till att ha eventuell bankdosa med dig när du gör din anmälan. Om tekniken skulle strula så kan du mejla till oss på prolog@lajvkonvent.se så hjälper vi dig.

Sovsal ingår för de första 150 som anmäler boende
Vi har begränsat antal sovplatser, därför ingår endast boende i konventsavgiften för de första 150 som anmäler att de vill ha detta. När du betalar för din biljett anger du om du önskar boende i sovsal eller ej. Om du ej lyckas få en biljett med sovplats så får du lösa boende själv. Läs mer om boende här.

Avsatta platser för ungdomar
Vi kommer under årets konvent avsätta platser till ungdomar för att främja erfarenhetsutbyte. Dessa har också särskilt avsatta platser i sovsal. Platser kommer avsättas till personer födda 1998 eller senare (1999, 2000, osv). Vi kommer dock släppa dessa platser till reservlistan  i mitten på januari om de inte fyllts.

Reservlistan
Tidigare år har vi haft en reservlista för de deltagare som inte får plats på konventet. Det kommer vi ha även i år om den behövs. En mycket stor del av listan har tidigare år fått plats på Prolog.

Avanmälan
Om du anmält dig men sedan får förhinder kan du t.o.m. den 15/1 avanmäla dig och få tillbaka din deltagaravgift. Om du anmäler dig efter 15/1 får du inte tillbaka din deltagaravgift.

Programpunktsanmälan
Så snart du är anmäld kan du anmäla programpunkter och lajvpresentationer.

Viktigt och kul!
Vi ser fram mot ett fantastiskt konvent tillsammans med dig! Och för att det ska bli extra bra så passa på att anmäla en programpunkt så fort du anmält dig själv.

*

Mitt Prolog – där du anmäler dig och även anmäler programpunkter hittar du på prolog2018.spelkonvent.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s