Prolog presenterar; de blivande arrangörerna!

I samband med 2017-års Prolog så annonserades det att Annica Strand blev ett tillskott till arrangörsgruppen och att den långsiktiga planen var att trion Martin, Miriam och Petter kommer att lämna över arrangerandet till Annica och en ny arrangörsgrupp efter 10-års jubileumet 2018. Den tiden närmar sig nu så därför vill vi presentera de andra två medlemmarna i denna nya arrangörsgrupp; nämligen Olle Nyman och Mia Häggström!

byggarnOlle har varit aktiv i lajvsverige sedan 1995 och lajvat och arrangerat i de flesta genrer. Han var tidigt i sin karriär med och arrangerade GothCon (Göteborgs spelkonvent), men är nog mer känd som en av arrangörerna bakom lajven Ingenmansland och Mare Incognitum och nu mitt under produktionen av Lotka-Volterra (www.lotka-volterra.se). På Prolog har han arrangerat pyroteknikworkshops, föredrag och lajv som Aleksejevskaja.

miaprofilepicMia åkte på sitt första lajv 2012 och 2015 arrangerade hon lajvet Coven: A Witch Larp. Mia gillar att producera grafik för projekt inom lajvvärlden, inklusive KP2018’s logga. Hon håller sig verksam som NPC, funktionär, spelledare och logistiker. Några projekt som Mia har varit involverad i inkluderar Stockholm Scenario Festival, The Solution, Inside Hamlet och Fortune & Felicity.

Anledningen att vi är så pepp på att ha Olle med i vår arrangörsgrupp är att han har lång och bred erfarenhet som arrangör, är en person som får saker gjorda och har en bra värdegrund som han inte tummar på. Mia i sin tur har imponerat på oss med sin energi och intellekt, glada humör och förmåga att sluka nya utmaningar med lika delar mod och envishet.

Förtroendet och peppen är hög!

Bästa hälsningar,

Annica, Miriam, Martin och Petter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s