10 år av lajv i bilder

16388181_10154247230371711_3948110684524961248_n

I samband med vårt 10-årsfirande vill vi passa på att fira alla dessa år av intensivt, starkt och episkt lajvande. Därför kommer vi skapa en fotoutställning under konventet med bilder från Prolog och lajv i Sverige från och med 2009.

Vi söker nu efter er som vill vara med och bidra till denna fotoutställning. Har du några riktigt snygga bilder från ett lajv i Sverige eller från Prolog under åren 2009-2018? Skicka dem till oss! Vi behöver få in bilderna senast den 26/1 men vänta inte för länge med att sammanställa era alster.

Om du vill hjälpa oss så skicka bilderna i så stor storlek du kan till vår mailadress prolog@lajvkonvent.se. Använd tjänster som till exempel Sprend för att få med stora filer. Skriv i bildens filnamn: [år_arrangemang_fotograf] till exempel 2010_skymningsland_MiriamLundqvist.jpg

Vi kan tyvärr inte lova att alla bilderna kommer med utan kommer prioritera att skapa ett så brett utbud som möjligt.

En tanke på “10 år av lajv i bilder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s