Jubileumsfest!

Prologs 10årsjubileum kommer stampa loss med en härlig fest under konventets lördagskväll. Förutom allt som en kan förvänta sig i form av Disco, Samtalsbar, Fyrverkerier och Lajvmeta så hoppas vi att ni kommer gilla kvällens frivilliga dress code: Thimey Whimey, Wibbely wobbely.

Du kan klä dig i den finaste Timey whimey (alltså tidsenliga-isch) dräkt och bära den hela kvällen. Eller släng på dig ett gäng Wibbely wobbely (alltså random lajviga prylar och plagg som du inte är så rädd om och kan tänka dig att skänka vidare via swop shop även känd som bytesbordet. Eller gå all in och kör Thimey Whimey, Wibbely wobbely. Svassa runt i din kamfrauklänning, din 80-talspunkjacka och orchmasken du du hittade i Swop shop. Byt i swop shop igen när du får syn på en matchande silvertejpsrustning. Allt som blir över i swop shop säljs på loppisen på söndag till förmån för Larpfund.

Vi ser fram mot en episk kväll tillsammans med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s