Peppa och sista dagen för programpunkter

Imorgon (25 jan) smäller det! Sista dagen att anmäla programpunkter. Vi har just nu en massa spännande programpunkter men tar gärna emot fler. Vi vet att det alltid önskas mer workshops och särskilt i hantverk, så om du går och funderar i dessa banor är det bara att göra slag i saken. Du anmäler din programpunkt på Mitt Prolog. 

Kom också ihåg att peppa på programpunkter! Under helgen kommer vi börja lägga schemat för konventet och ett av våra viktigaste verktyg för att veta vilka programpunkter vi ska dubblera är din pepp. Om du går in på Mitt Prolog så kan du peppa på de programpunkter som du tycker känns extra intressanta. Genom att göra detta visar du både oss vad du vill att vi försöker göra mer av och du får också de punkterna markerade så att du lättare hittar dem igen när det är dags att anmäla sig till programpunkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s