Föranmälan till programmet

Foto: Nadina Dobrowolska (lajvet Demeter)

Ser du också fram emot att gå på fantastiska programpunkter?! Snart, nämligen söndagen den 4/2 kl. 16.00 öppnar föranmälan till Prologs program. De som föranmäler sig har förtur till programpunkten. Du föranmäler dig till en punkt genom att klicka på ”Anmäl mig” vid programpunkten när du är inloggad i Mitt Prolog. Arrangörer ska ej anmäla sig till sin egen programpunkt. Föranmälningen sker i flera steg.

Steg 1 – föranmälan på nätet – 4 februari
Under steg 1 kan varje deltagare endast anmäla sig till max 2 programpunkter. Vi släpper endast 75% av platserna till varje programpunkt. Detta steg öppnar söndag 4:e februari, kl 16:00.

Steg 2 – Föranmälan på nätet – 11 februari
Under steg 2 kan du anmäla dig till så många programpunkter som du vill. men det är fortfarande endast 75% av platserna till varje programpunkt som släpps. Detta steg öppnar söndag 11:e februari, kl 16:00.

Föranmälan på nätet stänger måndagen 26:e februari, kl 23:00.

Steg 3 – Föranmälan på plats – 2 mars
Vid receptionen finnas det en vägg med utskrivna föranmälningslistor. Där kan du skriva upp dig även till de resterande platserna som ej släpptes på nätet. Du kan också skriva upp dig som reserv om en programpunkt är full. Om du bestämt dig för att inte gå på en punkt du är anmäld till är det viktigt att du stryker ditt namn från listan så att andra kan ta din plats.

Steg 3 öppnar kl. 10.00 på fredagen den 2:e mars på plats på lajvkonventet.

Vi ses snart! 
/Miriam, Martin, Petter, Annica – arrangörer för Prolog 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s