Spännande nytt!

Ohoj!

Här kommer lite spännande nyheter från arrangörsgruppen!

Med list och charm har vi värvat in en fjärde arrangör till arrangörsgruppen. I första hand för att stärka upp till årets arrangemang, men också med plan att på längre sikt göra arrangörsgruppen lite mer flexibel. Vår kvartett består numera alltså av Annica Strand, Mia Häggström, Olle Nyman och ….*trumvirvel* … Anna Groth!

Anna har lajvat i Danmark sedan 2005, men i 2016 åkte hon på sitt första svenska lajv; Ockulta Medborgarbyrån, och sedan dess har det blivit många fler. Hon har varit arrangör för Blackbox Cph, Knutpunkt och Just a Little Lovin’ i Danmark 2015. Numera bor Anna i Göteborg och jobbar med ungdomskultur.

Första gång Anna var på Prolog var det som funkis, och hennes positiva energi, organisatoriska hjärna och passande tramsnivå kommer bli ett bra tillskott till arrangörsgruppen!
Never Never Land!

Prolog 2019 har fått ett tema! Never Never Land; landet där ingen behöver växa upp, där det aldrig är långt till nästa äventyr och där allt från älvor till pirater härjar. Temat kommer att användas som inspiration av oss arrangörer då vi planerar sociala ytor och event men vi vill också gärna att det används av er som inspiration till lajv, utstyrslar och programpunkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s