Programpunktspeppen!

Nu har den första snön lagt sig på många platser i landet och vi i Prologteamet kurar ihop oss under varma filtar och förbereder planerna inför kommande Prolog. Det gör även många av er, våra kära deltagare. Vissa av er är så förberedda att ni redan anmält programpunkter! Det tycker vi är helt fantastiskt och nu vill vi avslöja lite av det som väntar er i mars. Bland annat en spännande föreläsning om hur man skapar ritualer på lajv, en nyttig föreläsning om hur man kan jobba med status på lajv, den efterfrågade slipsknytarworkshoppen blir en favorit i repris, och om det inte höjer pulsen nog…förbered dig på ett ruskigt zombielajv!

Känner du dig inspirerad? Sitter du redan hemma och smider på dina egna Prolog-planer? Då blir vi superglada om du anmäler dem så snart som möjligt!

Har du glömt att anmäla dig eller betala? Ingen fara, det finns tid och platser kvar (det finns även sovplatser kvar. Vi lovar att förvarna om de börjar ta slut).

Arrangörsgruppen smider vidare, bland annat peppar vi på planer om fest/mysigheter för lördagskvällen. Det berättar vi mer om snart.

Tills dess: get ready, winter is coming!

Foto: Frida Selvén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s