Festen fortsätter!

Förra året firade Prolog sitt 10 årsjubileum med en tio meters tårta, eld, glitter och mäktiga hyllningslistor! Det tyckte vi var så rysande festligt att vi vill fortsätta med temafest även i år. Vi slår inte till fullt så hårt som på jubileumet, men det kommer massa annat skoj. Det kan vi lova!

Årets tema är ju Never Never Land och under lördagskvällen kommer vi ha ett PYJAMASPARTY i Peter Pans ära! Det kommer att bjudas på kuddkrig, dueller och trams i sann Prolog-anda. Varför inte ta en (alkoholfri) drink i piratbaren, eller delta i kuddkrig mellan de Förlorade Barnen och Piraterna. För att riktigt putsa dina duellskills kan du delta på en duell-workshop a la Monkey Island-style tidigare på dagen med verbal combat-mästaren Gunnar, och Anneli.

Känner du dig inspirerad? Om du har andra roliga saker som du skulle vilja se hända under festen så är du självklart välkommen att komma med egna förslag och anmäla programpunkter!

Tyvärr måste vi meddela att Mary Read har fått förhinder och kan inte längre spela på fredagskvällen. Vi tittar på möjliga ersättare, men annars kommer programmet som alltid att vara fyllt av spännande lajv, dans, trams och hantverk. Så det kommer inte råda brist på saker att göra och roa sig med!

På tal om programmet så är den nu up and running på hemsidan så det är bara att gå in och peppa loss!.

Det är nu så lite som två veckor kvar till sista anmälningsdag (25/1) för både deltagande och programpunkter. Det är därför hög tid att anmäla om ni inte redan gjort det. Det är tack vare alla er som Prolog blir ett roligt, spännande, nytänkande och lärorikt konvent, och det finns hjälp att få om det är första gången som du arrangerar något, så tveka inte!

Foto: Kalle Lantz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s