Hur kommer vårt digitala Prolog att gå till?

Vi kommer att ha tre dagar fyllda av Prologpepp och programpunkter! Som nuläget ser ut så kommer det mesta att hållas helt digitalt och knytas ihop med en livestream och olika digitala möjligheter för häng, workshops och diskussionsforum. Du kommer att kunna ta del av och delta i hela Prologhelgen hemma från din soffa, säng, myshörna, köksbord, promenaden eller den plats du finner bäst.

Vi kommer alltså inte att ge stöd till att arrangera fysiska mini-Prolog på olika platser i landet, så som vi hade siktat och hoppats på tidigare. Vi rekommenderar att ni om ni vill träffas fysiskt planerar programpunkter för max fem personer och ses utomhus. Inom kort öppnar vi anmälan för deltagare samt inskick av programpunkter och lajvpresentationer. Mer information om detta kommer. Har du idéer eller frågor du vill bolla med oss är du välkommen att skicka ett meddelande här på sidan eller till vår mail prolog@lajvkonvent.se.

Nu startar vi Prologpeppen! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s