Prolog och Covid-19

Som ni vet lever vi alla i osäkra tider just nu. Det är svårt att arrangera ett konvent när restriktioner och rekommendationer ändras. Vi i arrangörsgruppen har valt att vänta till den 3/2 med beslutet om vi behöver ställa in konventet eller inte, utifrån de riktlinjer som då gäller. 

Om vi behöver ställa in på grund av pandemin så kommer alla deltagare som har köpt biljett självklart att få tillbaka sina pengar. Det är en liten avgift på ca 20 kr som vårt betalningssystem tar som vi inte kan betala tillbaka, men ni får tillbaka hela summan utöver det. 

Pandemin och osäkerheten påverkar såklart både deltagares och arrangörers pepp. Vi kommer dock fortsätta att planera konventet med förhoppning om att vi kan genomföra det. Vi ber därför er att göra detsamma! Vi har i dagsläget ca 120 anmälda deltagare och för att genomföra konventet behöver vi ha 170 betalande deltagare den 3/2, annars kommer vi att behöva ställa in även om restriktionerna säger att vi kan köra (pengarna tillbaka gäller såklart även i det här fallet).

Med detta sagt – hjälp till genom att följa rekommendationerna och vaccinera dig ❤️

Varma hälsningar och god jul!

/Arrangörsgruppen 

Sanna, Olle, Anna, Juni och Eva

_____

Foto: Mathilda Hagfoss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s