Låt oss presentera – Prologfesten!

Lördag den 5:e mars anordnar vi en fysisk träff i Göteborg! Det blir klassiskt prologhäng med bra ytor för umgänge, mys och snack samtidigt som vi visar vår digitala lajvsändning på storbild. Kanske vill du dra ihop ett hantverkshäng eller en annan programpunkt på plats? På kvällen ansluter vi från studion till festen och sen finns det möjlighet för dans för de som vill!

Det går även bra att sova över i lokalen, för att få den äkta prologfeelingen (och för att underlätta för er som reser). Arrangemanget är självklart alkoholfritt.

Mer praktisk info kommer i slutet av veckan!

Anmälan till prologfesten sker via mitt prolog och anmälan till programpunkter öppnar på söndag 20/2. Huvuddelen av våra programpunkter är i år digitala och kräver ingen anmälan, men programpunkten prologfesten gör det. Mitt prolog och anmälan hittar du här: https://prolog2022.spelkonvent.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s