PROGRAM Prolog 2022

Nu är det här – programmet för lördag 5 mars!

Det händer programpunkter på tre ställen: vår digitala lajvstream som är gratis för alla, Scoutstugan där den fysiska Prologfesten hålls samt Discord för häng och andra digitala programpunkter. Du får tillgång till de två senare genom att köpa en biljett till konventet. Länk till streamen kommer att postas här på vår hemsida.

Vi hoppas att detta är det sista digitala konvent som vi behöver göra och att vi alla ses fysiskt nästa år, så låt oss tillsammans göra detta digitala konvent till en riktigt fin, spännande, lärorik och mysig dag! 💚

Vi ses på lördag!

Länk till anmälan
Information om Prologfesten

Programmet som PDF:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s