Nästa Prolog blir 2024

Bästa Prologare! Vi vill ge er ett fantastiskt Prolog som vi alla förtjänar. Som vi kan längta till och som ger oss härlig pepp inför kommande lajv. Där vi kan träffa nya och gamla vänner och utveckla lajvsverige tillsammans 💚

Utifrån de förutsättningar vi har nu, med som tidigare meddelat avbokad lokal, har vi inte möjlighet att hinna skapa det konvent vi längtar efter att få göra igen efter två digitala konvent. Därför kommer vi att skjuta fram Prolog 2023 och leta fram en jättebra lokal till 2024 istället! 

Det är ett tråkigt besked att ge, eftersom vi i många veckor nu har försökt hitta en passande lösning efter att vi fick beskedet att vår tidigare plan på lokal inte fungerade. Vi vill dock inte göra ett konvent som känns hastigt ihopslängt. Och eftersom vi fortfarande inte har en lokal som uppfyller våra krav och inte ligger i fas med vår planering är det klokaste beslutet att skjuta fram konventet för att hinna med allt. 

Med detta sagt, det blir inget Prolog 2023 men ett efterlängtat fysiskt konvent 2024 istället! 💚 

Har du idéer om vad du vill se på, eller bidra med till Prolog 2024? Hit us up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s