Deltagarnas intryck

prolog-deltagare

Prolog | 2009 | Fakta om konventet | Arrangörernas intryck | Deltagarnas intryck
Vision och resultat | Framtid

Deltagarna på Prolog har gett konventet otroligt fin kritik. Endast ett fåtal konstruktiva kritiska punkter har dykt upp.

Visionen

Många deltagare har efteråt uttryckt sig positivt över målet att skapa en gemensam mötesplats i Sverige där det inte spelar för roll vilken bakgrund man har inom lajvhobbyn. Flera deltagare har uttryckt att konventet har vidgat deras vyer om lajv och nu vill prova på nya stilar.

Jag gillar ansatsen att få till ett brett lajvkonvent i Sverige. Och ni lyckades reflektera den ansatsen i programmet, bra jobbat.
Man 29 år Stockholm

Jag tyckte att det var helt fantastiskt hur prettolajvare och fantasylajvare trillade in under samma tak. Väldigt få pysslar med alla former av lajv, och det var otroligt uppfriskande att få inse att hobbyn faktiskt i grund och botten är samma. Kul, dessutom, att se så många som aldrig lajvat annat än fantasy på lajvuppsättningarna under Prolog!
Kvinna 30 år Uppsala

Mycket bra program

Med programmet så var deltagarna väldigt nöjd. Ett fåtal har missnöjda med några programpunkter samt att några programpunkter ställdes in i sista stund. Något som arrangörerna tyvärr inte kunde råda över.

Metalajvande var galet kul! Dessutom har jag lärt mig nålbinda, diskuterat ångestlajv, testat förhörstekniker, fått idéer om Bergman-bylajv och mycket mer. I övrigt: bra lokaler, sjukt imponerande mat och trevligt folk! Tack alla!
Kvinna 18 år Stockholm

* Bredden på arrangemang.
* Det myckna nätverkandet i den (faktiskt) väldigt öppna och ödmjuka atmosfären. Nittiotalet är äntligen över, känns det som.
* Inspirationskänslan och entusiasmen överallt.

Man 29 år Göteborg

Lokaler

Lokalerna upplevdes som väldigt funktionella och trevliga. Den stora bristen var att sovsalarna på ABF inte hade duschar. Det fanns dock duschar att använda i konventslokalen på Culturen.

Lokalerna var underbara! Fram för fler kulturställen som har tillgång till både blackboxes och föreläsningsutrymmen.
Kvinna 30 år Uppsala

Maten

Maten upplevdes otroligt positivt och var väldigt uppskattad.

Jag har nog aldrig blivit bortskämd med så bra och effektiv matbespisning på ett konvent eller ungdomskonferens som denna. Stor tumme upp!
Man 27 Göteborg

Alkoholförbudet

Alkoholförbudet var väldigt uppskattad av det stora flertalet.

Alkoholförbudet. MYCKET bra! Lajv och fylla hör inte ihop, och ännu mindre lajvkonvent och fylla. Festa kan man göra vid andra tillfällen.
Man 27 Uppsala