Boende

Praktiskt | Pris | Lokal | Boende | Vägbeskrivning | Efterlysningar

Under Prolog så bor man antingen i sovsal som vi bistår med eller så ordnar man med ett eget boende.

Sovsal

Vi ordnar med ett antal sovplatser i sovsal till konventets deltagare. Om du ska sova i sovsal så behöver du ta med dig något mjukt att sova på som till exempel ett liggunderlag eller en luftmadrass samt en sovsäck eller motsvarande.

Vi har begränsat antal sovplatser, därför ingår endast boende i konventsavgiften för de första 150 som anmäler att de vill ha detta. När du betalar för din biljett anger du om du önskar boende i sovsal eller ej. Om du ej lyckas få en biljett med sovplats så får du lösa boende själv. Nedan är en lista på hotell i närheten av konventslokalen.

Under Prolog är konventslokalen även soval. Vi sover alltså i de lokaler som vi under dagstid har programpunkter i.

Det är först till kvarn på platserna i sovsalarna.  I anmälan till konventet får du veta om, samt i vilken sovsal, du fått plats.

Konventet riktar sig till dig som är 13 år eller äldre. Som förälder med små barn så kan de följa med dig på programpunkter som lämpar sig för det, så länge de inte stör övriga deltagare eller programpunktsarrangörer. Små barn kan sova med dig i våra vanliga sovsalar med förståelsen att det då är ditt ansvar som förälder att se till att de inte stör mer än andra människor gör.

Hotell och övrigt boende

Ni är självklart välkomna att bo på en annan plats än i våra lokaler.

Här hittar du en lista på några av de hotell som ligger nära konventslokalen.

Mot centrum/innerstaden

Bort från stan

Foto: Nadina Dobrowolska