Prolog 2012 - Kaggens café - Foto: Cornelia Karlslund

Pris

Praktiskt | Pris | Lokal | Boende | Vägbeskrivning | Efterlysningar

Deltagaravgifter

Det finns fyra olika typer av deltagaravgifter till Prolog 2017. I alla avgifter ingår det mat och boende i sovsal. Förutom ungdomsavgiften som bara gäller dig om du är född 1997 eller senare, så kan du välja vilken avgift som passar dig bäst. Du bestämmer själv vad du är villig och har möjlighet att betala. Betalningen sker i samband med anmälan.

Ungdom, 400 kr
Den här deltagaravgiften riktar sig bara till personer som är födda 1997 eller senare.

Rabatterad, 600 kr
Den här deltagaravgiften täcker inte helt kostnaden per person för konventet och tidigare år har vi haft möjlighet att ge detta rabatterade pris till alla med hjälp av bidrag. Varje år får vi det dock svårare att få dessa bidrag men vi vill fortsätta ge möjlighet till detta pris för de som studerar, är arbetslösa eller på annat sätt behöver denna möjlighet för att kunna delta. Du är varmt välkommen att använda denna avgift om den passar dig bäst.

Ordinarie, 1000 kr
Den här deltagaravgiften motsvarar självkostnadspris för konventet och ger oss en hållbarare ekonomi.

Sponsor, 1500 kr
Med denna deltagaravgiften betalar du självkostnadspris samt rabatten vi ger till ungdomar.

Återbetalning

Innan den 18/1 kan du avanmäla dig och få tillbaka din deltagaravgift. Om du anmäler dig efter 18/1 får du inte tillbaka din deltagaravgift.

Boende ingår

I priset för konventet ingår boende i sovsal. Läs mer om boende här.

Mat ingår

Istället för att behöva jaga efter billig mat på stan kan alla deltagare äta tillsammans på Prolog utan att behöva betala något extra.

Frukost, lunch och middag för dagarna ingår. Från middag på fredag till och med lunch på söndag.

Som en del av vår miljöpolicy serverar vi vegetarisk mat på Prolog. Veganer och alla allergiker får givetvis mat de kan äta. Men kom ihåg att ange i din anmälan om du önskar annan kost.

Föreningen

Lajvkonventet arrangeras av föreningen Lajvverket. Medlemskap kostar 50 kr. Läs mer här om Lajvverket.