Serie om Prolog 2009!

serie-fran-konvent

I våras så publicerade Sveroks tidning Signaler en serie som handlande om Prolog | 2009. Den var tecknad av Janetta Nyberg och vi har nu glädjen att presentera serien här på nätet. Stort tack till Janetta för det!

Den ger en bra beskrivning av vad Prolog är och vi är otroligt glada över att vår vision om ett brett och deltagande lajvkonvent verkligen gått lyser igenom i serien. Ni som är nyfikna på hur Prolog | 2009 var rekommenderas varmt att spana in den, och ni som var där kommer nog få både ett två skratt över fina ögonblick som Janetta lyckats fånga.

Prolog | 2009 - Tre dagar på konvent

Titta på serien här eller ladda hem den.

*

Glöm föresten inte att intresseanmäla er till Prolog | 2010!

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s