Låt oss presentera årets trygghetsvärdar!

I år har vi glädjen att ha dessa två bra personer på den viktiga posten som trygghetsvärd, Rosalind Göthberg och Andreas Markehed!

Rosalind bor i Uppsala där hon till vardags läser ett masterprogram i mänskliga rättigheter. Lajvat har hon gjort i 13 år, men är idag framförallt aktiv som arrangör och lajvdesigner. Hon har arrangerat lajv som Den utan synd, Bortom barrikaderna, Suffragette och Sigridsdotter och tycker att trygghetsarbete är en viktig del av alla typer av lajvarrangemang.

Andreas är en Malmöbo med intressen av fäktning, wrestling och självklart lajv. Under åren har han varit med och arrangerat stort och smått, allt från Projekt Lazarus till blackboxtragedier. Inom fäktningen har han jobbat för inkludering och att göra idrotten till en trygg miljö.

Trygghetsvärdarnas funktion under konventet är att finnas där som stöd och hjälp för dig som antingen har en upplevelse under konventet som får dig att känna dig otrygg eller om du har hamnar i konflikt med en annan deltagare. Behöver du hjälp går du till receptionen så ser de till att du kommer i kontakt med någon av trygghetsvärdarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s