Prolog 2021 – Vi ses överallt!

Det blir ett Prolog 2021! Jag upprepar, Prolog 2021 är INTE inställt!

Tänk dig att få hänga med vänner du inte har sett på länge. En föreläsning som ger dig perspektiv och nya idéer. En workshop som får dig att skratta och lära dig nya saker. En digital danskväll med dj. Ett tillfälle att speltesta det där lajvet som ligger och väntar i byrålådan. I en inte alltför avlägsen framtid kommer vi att mötas och skapa magi tillsammans igen, utbyta idéer, erfarenheter och lära oss av varandra.

Allt detta är möjligt, fast i en lite annan form än vanligt, till Prolog 2021 💚

Prolog 2021 kommer att genomföras, men i anpassad form för att inte bidra till smittspridning eller långa resor. Vi kommer att mötas online och IRL överallt i Sverige där lajvare möts i Prologs namn under helgen vecka 9. Läs mer om Prolog och Covid 19 under fliken Praktiskt.

Planen är följande:

  • Tillsammans försöker vi skapa den där Prologiga känslan, där vi blandar allvar med trams och lek.
  • Vem som helst kan arrangera en programpunkt, lokalt utomhus eller som en digital programpunkt.
  • Vi uppmuntrar till programpunkter som kan arrangeras utomhus eller online.
  • Var med och skapa vår digitala kuddhörna.

Det blir ett lajvår och ett Prolog 2021 om vi gör det tillsammans! Vi älskar lajv, lajvare, lajvsverige och att utvecklas och mötas. Inget kommer stoppa oss från att göra det på ett säkert och tryggt sätt! 

All kärlek!! 💚💚💚

/Malin, Olle, Anneli och Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s