Snart öppnar registrering och anmälan!

 

I oktober öppnar vi anmälan till Prolog 2019! Här kommer lite info om hur anmälan går till. Men för dig som bara vill veta om tider och datum:

Lördag 20:a oktober kl. 20.00: Nu kan du skapa en användare i systemet
Lördag 27:e oktober kl. 20.00: Nu kan du anmäla dig till konventet.

Skapa användare
Redan veckan innan anmälningen öppnar (från och med lördag den 20:e oktober kl. 20.00 fram till lördag den 27/10 klockan 23:00) kan du skapa en användare i vårt anmälningssystem Mitt Prolog. Där kan du i lugn och ro fylla i dina uppgifter och preferenser inför Prolog 2019.

Anmälan
När anmälan sedan öppnar (från och med lördagen den 27:e oktober kl. 20.00) så behöver den som har en användare bara logga in och betala för att få en plats på konventet. Observera att du inte har en plats förrän du betalat.

Du behöver inte skapa en användare innan anmälan öppnar om du inte vill.

Betalning
Till Prolog 2019 kommer vi fyra olika prisnivåer. Dessa kan du läsa mer om här.

Betalning sker direkt via Payson, antingen med bankkort eller internetbank. Se därför till att ha eventuell bankdosa med dig när du gör din anmälan. Om tekniken skulle strula så kan du mejla till oss på prolog@lajvkonvent.se så hjälper vi dig.

Avsatta platser för ungdomar
Vi har avsatta platser till ungdomar för att främja erfarenhetsutbyte. Även till Prolog 2019 kommer vi avsätta en del av våra platser till personer födda 1999 eller senare (2000, 2001, osv). Vi kommer dock släppa dessa platser till reservlistan  i mitten på januari om de inte fyllts.

Reservlistan
Tidigare år har vi haft en reservlista för de deltagare som inte får plats på konventet. Det kommer vi ha även i år om den behövs. En mycket stor del av listan har tidigare år fått plats på Prolog.

Anmälan av programpunkter
När du har anmält dig till Prolog 2019 kommer du kunna logga in på Mitt Prolog och anmäla eventuella programpunkter du vill hålla i. Vi är extremt tacksamma till alla fantastiska programpunktsarrangörer som är med och skapar Prolog.

Varför skapa en användare innan anmälan öppnat?
Vi önskar ge de personerna som behöver tid till att fylla i formulär möjlighet att göra detta i lugn och ro. Genom att ha en veckas tid på sig att fylla i sin information hoppas vi på att skapa bättre förutsättningar till de som har funktionsnedsättningar som gör det svårt eller upplever det som stressande att läsa och formulera text vid anmälningsöppning.

Sammanfattning

  • Från och med lördagen den 20:a oktober kl. 20.00 kan du skapa en användare på Mitt Prolog.
  • Från och med lördagen den 27:e oktober kl. 20.00 kan du betala och anmäla dig till Prolog 2019
  • Här kan du läsa mer om priserna för Prolog 2019

Varmt välkomna till Prolog 2019!

 

Publicerat av

patientenkollektiv

As everyone else these days seem to exhibit their life on the internet, I might as well do the same.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s